Med stor erfaring og indsigt i formidling og sociale medier, kan vi tilbyde tre forskellige slags foredrag, som kan tilpasses individuelle behov samt kombineres. Samtlige foredrag vil blive foretaget af Michael Frederic Hvid Hawkins, cand mag i historie samt ejer af Unyttige Historiefacts. Foredragene er først og fremmest underholdende, men er samtidigt informativt og dannende.

Det er i Corona-nedlukningen muligt at booke et online foredrag. Skriv til os og hør om mulighederne.

Privat foredrag med Unyttige Historiefacts: “Det er jo næsten et stand-up show!”. Skal du holde rund fødselsdag og vil gerne have et underholdende oplæg, vil du gerne lave et anderledes indslag for dine kolleger eller vil du bare gerne underholdes? Vi har for nyligt åbnet for, at man også kan booke et oplæg med Unyttige Historiefacts til andre arrangører end biblioteker og ungdomsuddannelser. Vi har med stor success afholdt foredrag for bl.a. Storms Pakhus, Mensa og personaleforeninger, og gør det derfor muligt for private og virksomheder at booke et oplæg med Unyttige Historiefacts. Vores foredrag vil have fokus på underholdning med formidling i højsædet og kan afholdes i langt de fleste regi og over hele landet.
Standard varighed: 45 minutter

Lange Linjer med Unyttige Historiefacts: Foredraget er opbygget kronologisk, hvor tilhørerne vil blive ført igennem verdenshistorien ved hjælp af sjove og interessante unyttige historiefacts, som underbygger hovedtrækkene ved tidsperioderne. Der vil undervejs også være udstikkere om UHs udvikling og sociale medier. Underholdningsværdien er høj i dette foredrag, men samtidig er det fyldt med faglig viden, som giver et indblik i verdenshistorien samt refleksioner om både fortid og nutid. Dette foredrag kan tilpasses private og offentlige såvel som uddannelsesinstitutioner.
Standard varighed: 1 time

Længere Linjer til ungdomsuddannelser: Dette oplæg læner sig op af ovenstående oplæg, men suppleres med begreber om kildekritik og en udvidet snak om digital dannelse indenfor sociale medier, og hvordan disses algoritmer har effekt på ikke blot elevernes hverdag, men også demokratiet. Foredraget vil desuden være interaktivt, så eleverne også selv kan byde ind undervejs.
Standard varighed: 1½ time

Individuelt tilpasset: Hverken varighed eller indhold er dog fastlåst, og det er derfor muligt at få tilpasset foredrag individuelle behov. Kontakt os gerne med dine idéer til et foredrag.

Pris: Prisen for et foredrag varierer alt efter afstand og inkluderer altid transport- og alle andre udgifter. Se endeligt gerne vores mange referencer, læs arrangørers og gæsters udtalelser og kontakt os for prisforslag og for at booke et foredrag.